Meneba Dossche Mills Meneba Taelman

Altijd Brood op de Plank

Het concept Altijd Brood op de Plank is ontwikkeld in samenwerking met Meneba, Bakeplus en Algist Bruggeman. Wij leveren gezamenlijk ingrediënten, toebehoren en promotionele ondersteuning zodat u als bakker zelf een eigen voorgebakken breekbrood kunt bakken. Dit breekbrood van 250 gram kan door u, uw winkelmedewerkers óf uw klant op iedere gewenste locatie in slechts vijf minuten tijd worden afgebakken tot heerlijk vers brood. Met de breekbroden van Altijd Brood op de Plank is er op ieder moment van elke dag vers brood binnen handbereik.

Binnen het concept Altijd Brood op de Plank wordt een witbrood, op basis van Gerbera, aangeboden, afgewerkt met Steenuil, tarwegries voor een lekker knapperige korst. Ook is er een bruin brood, op basis van Linde, én een meergranenbrood, afgewerkt met zeezoutkorreltjes voor een hartige bite. Tijdens het afbakken van deze breekbroden hoeft alleen de korst knapperig te worden. In onze bakkerij heeft het brood al zijn unieke kleur gekregen. De broden van Altijd Brood op de Plank hebben een ambachtelijke uitstraling en geven een meerwaarde aan ieder eetmoment. Bovendien blijven de broden door hun unieke samenstelling ook na het afbakken nog dagenlang vers.

 

Afbakken maar!

De breekbroden van Altijd Brood op de Plank kunnen op verschillende manieren worden afgebakken. Bijvoorbeeld in de oven van de consument thuis, maar ook onder de salamander in de bedrijfskeuken van een cateraar of op een barbecue van de plaatselijke slager. Dit betekent dat het brood bij uitstek geschikt is om als voorgebakken product aan uw klanten en derde kanaal te verkopen. Het hoeft slechts vijf minuten op 225 °C te worden afgebakken. Wanneer het brood circa twintig minuten uit de oven is, heeft al het vocht zich herverdeeld. De breekbroden hebben nu een knapperige korst en blijven nog dagenlang vers.

Wedden dat de slager, cateraar of horeca in uw regio daar wel oren naar hebben? Om van uw drukbezette en kritische klant, die graag alles vers wil maar niet dagelijks de tijd neemt om boodschappen te doen, nog maar te zwijgen.

Lees hier meer over Altijd Brood op de Plank

Recepten voorgebakken kleinbrood


Wilt u meer informatie over Altijd Brood op Plank, neem dan contact op met één van uw accountmanagers van Meneba, Bakeplus en Algist Bruggeman. Meer weten?

Neem contact op

Meneba in beeld