Meneba haalt het beste uit graan

T65 Tradition Française

T65 Tradition Française

T65 Tradition Française is een specifieke tarwebloemsoort die toegepast kan worden bij de bereiding van authentieke, artisanale broodsoorten. Voor deze bloemsoort wordt voornamelijk Franse tarwe vermalen. In vergelijking met reguliere typen broodbloem heeft T65 Tradition Française een hoger asgehalte en bevat geen ascorbinezuur.

T65 Tradition Française is de perfecte bloemsoort voor de bereiding van een zelfgemaakte traditionele desem. Desem op basis van T65 Tradition Française in combinatie met een artisanale verwerking zorgt voor een onderscheidend broodassortiment. 

Klik hier voor meer informatie over de toepassingen van desem

Een productspecificatie vindt u op Specsplaza

Download hier recepten op basis van T65 Tradition Française:

Recept eigengemaakte desem

Recept authentiek broodassortiment

Recept authentieke petit pains

Recept baguette

Recept ciabatta's

Recept donker meergranenbrood

Recept licht meergranenbrood

 

Kenmerken

  • Een rustieke bakaard
  • Lekker aroma met een authentieke broodgeur en -smaak
  • Stevige en krokante korst
  • Spekkige en malse kruim
  • Mooie en open structuur
  • Stevige maar toch prettige eeteigenschappen

Toepassing

  • Authentieke, artisanale broodsoorten
  • Bereiding van eigengemaakte desem
T65 Tradition Française_bol
T65 Tradition Française_ciabatta
T65 Tradition Française_flute
T65_grootbrood
T65 Tradition Française Stokbroodjes