Meneba haalt het beste uit graan

Ruwe Bolster, stoer van buiten, zacht van binnen

Ruwe Bolster Robuust geeft meergranenbrood een stoer en grof karakter. De donkerbruine kleur past uitstekend bij zijn robuuste uiterlijk. Gepofte tarwekorrels geven een grove kruim, terwijl de zaden en pitten zorgen voor een lekkere smaak en tegelijkertijd is het een supermals brood. Voor de vakman

De gepofte tarwekorrels in combinatie met zaden en pitten in de meergranensoort geven de broodkruim een stevige afbeet. Toch blijft het brood lekker zacht en luchtig van binnen, zonder klef te zijn. De robuuste korst geeft de broden een geheel eigen karakter. Stoer van buiten, zacht van binnen: lekker om in te bijten. De adviesdosering is 30%. 

Voor de fijnproever

Broodsoorten die zijn gebakken met Ruwe Bolster Robuust zien er stoer en stevig uit. De korst is krokant, de binnenkant oogt en smaakt stevig door de aanwezigheid van gepofte tarwekorrels. Toch is het tegelijkertijd een lekker luchtig en smakelijk brood met een zachte kruim. 

Ruwe Bolster Robuust bevat:

  • gezonde, gepofte tarwekorrels
  • lijnzaad
  • zonnebloempitten, vol (cholesterolverlagende) onverzadigde vetzuren en vitamines
  • havervlokken
  • maïs
  • gierst 
  • sesamzaad

Recepten

Met Ruwe Bolster Robuust worden stoere bollen, maar ook gewone busbroden gebakken. De meergranensoort kan goed worden gecombineerd met een eigen desem, wat een uniek en onderscheidend brood geeft. Ook Ruwe Bolster Robuust is zodanig samengesteld, dat zij zowel zoet als hartige vullingen uitstekend kan dragen. 

Recept grootbrood

Recept vloerbrood

Recept gevuld grootbrood

Recept krokant kleinbrood

Recept zacht kleinbrood

Recept gevuld kleinbrood

Recept zonder lactose

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Meneba

010 - 423 89 11

Neem contact op

Meneba in beeld