Meneba haalt het beste uit graan

De organisatie van Meneba

Algemeen

Meneba is een marktgeoriënteerde organisatie. Wij ontwikkelen, produceren en vermarkten grondstoffen en functionele ingrediënten op basis van granen. Die toepasbaar moeten zijn in de vele processen van onze klant.

De focus ligt op bakkerijen, ambachtelijk en industrieel, alsmede de voedingsmiddelenindustrie. Kortom, markten waar onze kracht ligt en waar wij kwaliteit, kennis en kunde willen en kunnen leveren. Als kwaliteitsleverancier met een passend assortiment bedienen wij de markt dankzij de vakmanschap van onze medewerkers. 

Naast de productielocatie in Rotterdam worden er specialiteiten, zoals meergranensoorten, geproduceerd in Wormerveer. Naast deze twee vestigingen in Nederland is Meneba-Taelman in Bossuit (België) ook onderdeel van Meneba. 

Meneba’s artikelen moeten meerwaarde bieden voor haar klanten, voor u. Dat vergt naast kennis van de processen en producten een samenwerking die gericht is op maatwerk.

Vanuit ons brede assortiment met basisartikelen en specialiteiten werken we daar samen naar toe. Onze accountmanagers en baktechnische adviseurs komen graag bij u langs om eventuele vragen te beantwoorden of samen met u de mogelijkheden te bespreken van verbetering van uw huidige assortiment of een introductie van een nieuw product.

Kortom, Meneba haalt het beste uit graan. Voor U!

 

Klik hier voor het productieproces van Meneba

Meer weten?

Neem contact op met Meneba

010 - 423 89 11

Neem contact op

Meneba in beeld