Nieuws

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Maandag 16 maart 2020

Gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus willen we u graag informeren over de maatregelen die wij als bedrijf treffen, zoals onder andere:

  • Extra hygiënemaatregelen werden getroffen, zowel voor bedienden als voor onze mensen in de productie.
  • Externe bezoekers zijn tijdelijk niet toegelaten. We proberen onze mensen die instaan voor de productie zoveel mogelijk te beschermen om continuïteit te waarborgen.
  • Enkel productiemedewerkers zijn nog toegestaan in de operationele ruimtes.

Verder wensen wij met aandrang te vragen uw bestellingen niet onnodig te verhogen. Op deze manier kunnen wij voldoende de continuïteit garanderen en komen leveringen niet in het gedrang. Tenslotte zullen wij de bezoeken aan uw bakkerij zoveel mogelijk beperken. Dit voor de continuïteit van uw onderneming en het welzijn van alle betrokkenen. Dit geldt vanaf 16 maart en blijft gedurende 2 weken van kracht. Daarna beoordelen wij de situatie opnieuw.

Indien u toch in een situatie verkeert waarbij u onze hulp ter plaatse nodig heeft, aarzel dan niet ons te contacteren, wij staan ter beschikking voor u om u telefonisch of ter plaatse te ondersteunen. Hopelijk heeft u begrip voor onze genomen maatregelen. Bij vragen of opmerkingen kan u steeds contact opnemen via uw vertegenwoordiger of de besteldienst.