Meneba Dossche Mills Meneba Taelman

Nieuws

Meneba introduceert Karakter van de bakker

De beste granen, zaden en pitten, vakmanschap en een uniek karakter. Dat zijn volgens Meneba de belangrijkste ingrediënten voor het lekkerste brood. Meneba introduceert met trots Karakter van de bakker! Een nieuw concept voor de ambachtelijke bakker met opvallende verkoopmaterialen.

Dit verkoopconcept bevat zeven verschillende artikelen. De soorten Bossen, Bush, Gerbera, Prairie, Ruwe Bolster, Taunus Spelt en Toendra zijn het gehele jaar door bij Meneba verkrijgbaar en hebben ieder een eigen, uniek karakter. Van Krachtig tot Robuust, van Avontuurlijk tot Verrassend. Elke soort heeft zijn specifieke kenmerken op het gebied van smaak, kruim- en eeteigenschappen. Daarnaast heeft elk artikel ook één specifiek ingrediënt dat het brood- of banketproduct zo uniek maakt.

Een bijkomend voordeel is de flexibiliteit, iedere bakker kan zelf de volgorde van de soorten bepalen. Iets wat erg positief is gebleken uit het succesvolle concept Bakkers Originals. Daarnaast heeft Meneba er bewust voor gekozen om geen hele broden af te beelden maar boterhammen waardoor de deelnemer zelf kan bepalen wat er gebakken wordt en alle vakmanschap in de bereiding kwijt kan. Van vloerbrood tot kleinbrood en gevuld van zoet tot hartig.

Ook dit jaar is er een mooie combinatie van artikelen en prachtig vormgegeven promotiemateriaal ontwikkeld waarmee de consumenten verrast en geïnformeerd worden. De eyecatcher is de vloerdisplay van 150cm hoog, die gemakkelijk op te zetten is en de aandacht van de consument trekt.

Wilt u meer informatie over Karakter van de bakker kijk dan op, www.meneba.com/bakkerij of vraag uw Meneba-accountmanager of baktechnisch adviseur.