Meneba haalt het beste uit graan

Nieuws

Samenwerking Graan Iconen Meneba en Codrico Rotterdam

De directies van Meneba BV en Codrico Rotterdam BV geven aan vanaf heden intensief te gaan samenwerken. Beide internationaal opererende bedrijven actief in de verwerking van granen tot hoogwaardige ingrediënten voor de levensmiddelen- en diervoedingsindustrie. Op deze wijze kunnen de markten waarin beide bedrijven actief zijn effectiever worden bediend en klanten kan een breder portfolio aan producten worden geboden.

De samenwerking zal zich niet beperken tot gezamenlijke marktbewerking, maar meerdere aspecten van de bedrijfsvoering omvatten en ondersteunt de strategie van zowel Meneba als Codrico Rotterdam.

André van der Padt, CEO Meneba: “Met deze samenwerking zullen wij een relevant en vernieuwend productaanbod bieden, waardoor de inzetbaarheid van zowel tarwe als maïs gerelateerde producten nieuwe perspectieven bieden aan onze klanten.”

Joes van Genuchten, CEO Codrico Rotterdam: “De gezamenlijke kennis van de verwerking van zowel tarwe, maïs, peulvruchten en de applicatiemogelijkheden naast toegang tot elkaars (internationale) klantenportfolio zal resulteren in de mogelijkheid nog beter in te spelen op de marktbehoefte en de groeistrategie van beide ondernemingen verder te versterken.”