Meneba Dossche Mills Meneba Taelman

Nieuws

Verkoop Oogstbrood gestart

De traditie zet zich voort… Beko Groothandel, Dossche Mills en Meneba vinden dat de oogst van de eerste tarwe van het jaar volop aandacht verdient. Daarom maken zij van de nieuwe oogst in september een feest bij de ambachtelijke bakker. Hiervoor is, evenals in voorgaande jaren, een speciaal Oogstbrood ontwikkeld. Ambachtelijk gebakken volgens jaarlijkse traditie.

Oogstbrood is dit jaar een smaakvol meergranenbrood op basis tarwe, haver en rogge, dat is aangevuld met zaden en pitten als zonnebloempitten, lijnzaad, geroosterde sojastukjes, sesamzaad en gierst. Daarnaast bevat dit lekkere meergranenbrood geplette tarwe en havervlokken. Kortom: een bijzondere samenstelling.

 

Promotie

Om Oogstbrood samen met uw klanten te vieren is er een opvallend promotiepakket ontwikkeld. Dit jaar bestaat het uit een stoepbordposter met het formaat 70*100cm. Is uw stoepbord kleiner, dan kunt u via de snijlijnen op de achterzijde de poster kleiner maken. Speciaal voor in de winkel zijn er drie plafondhangers ontwikkelt zodat u die op elke gewenste plaats in de winkel kan hangen, van boven de toonbank tot in de etalage, onder elkaar of naast elkaar. Nieuw dit jaar zijn naast de plafondhangers ook de stempelkaarten. Stempel bij elke aankoop van Oogstbrood een vakje weg en verloot onder de ingeleverde stempelkaarten een aantal leuke Oogstbroodpakketten, al dan niet aangevuld met uw specialiteiten. Na inschrijving ontvangt u in week 34 ook digitale afbeeldingen voor op uw website of sociale media. Vier de nieuwe oogst met uw klanten!

Meer recepten?
In de receptenfolder staan naast het recept bus- vloerbrood twee andere smaakvolle recepten, leuk om de klant mee te verrassen.

Interesse?
Neem voor meer informatie en promotionele ondersteuning in de winkel contact op met uw accountmanager van Beko Groothandel, Dossche Mills of Meneba BV.