Het is er weer....de nieuwe Oogst!

In al haar glorie staat het volgroeide graan trots op het veld, klaar voor het volgende deel van haar reis naar een smaakvolle eindbestemming. De goudgele tarwevelden in Frankrijk en Duitsland, wuivend in de wind. Wie kent die niet? Beko Groothandel en Meneba vinden dat de oogst van de eerste tarwe van het jaar volop aandacht verdient. Daarom maken zij van de nieuwe oogst een feest bij de ambachtelijke bakker. Hiervoor is, evenals in voorgaande jaren, een speciaal Oogstbrood ontwikkeld.

De basis van Oogstbrood is tarwe-roggemeel waarmee een vezelrijk maar bovenal lekker brood wordt gebakken. Oogstbrood is net als volkorenbrood vezelrijk. Volkorenbrood is een belangrijk onderdeel van de vernieuwde Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Eet je volkoren, dan eet je namelijk heel gezond.

Oogstbrood bevat niet alleen tarwe maar ook rogge. Roggemeel geeft naast malsheid ook zijn kenmerkende smaak aan Oogstbrood.

  

Promotie

In het promotiepakket vindt u dit jaar een mooie vloer-display die als blikvanger in de winkel kan worden geplaatst op een centrale plek. Deze vloer-display heeft een hoogte van 150cm. Maar uiteraard ook een stoepbordposter, in het formaat 70*100 cm. Is uw stoepbord een ander formaat? Geen probleem, op de achterkant van de poster staan snijlijnen zodat u de poster op maat kunt maken. De consument kiest steeds bewuster haar voeding. Daarom is er speciaal voor Oogstbrood een consumentenfolder ontwikkeld, die u aan uw klanten kunt meegeven. Deze plaatst u in de speciaal ontwikkelde display op de toonbank.

Meer recepten?

Speciaal voor Oogstbrood zijn er diverse recepten ontwikkeld. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekker kleinbrood, smaakvolle crackers of mini-eierkoeken? Klik op onderstaande button voor meer recepten. 

Recepten Oogstbrood 2017

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met de accountmanager van Beko Groothandel of Meneba BVMeer weten?

Neem contact op

Meneba in beeld