Meneba Dossche Mills Meneba Taelman

Recepten

Najaarsdagen-recepten 2018

Tijdens de najaardagen van Bakeplus, Beko en Civoba zijn verschillende productideeën gepresenteerd gemaakt met Fjord. Artipur Fjord is een uitermate donkere, stoere en compacte broodmix voor de bereiding van een typisch Scandinavische meergranenbrood. De mix bevat verschillende soorten granen, zaden en kruiden zoals zonnebloem-pitten, soja en lijnzaad.

Hier vindt u de recepten van de producten.

Recepten op basis van Artipur Fjord:

  • Artipur Fjord standaard: Artipur Fjord is vezelrijk en een bron van eiwitten. Omdat hier ±40 %minder koolhydraten aanwezig zijn dan in een doorsnee witbrood is dit een koolhydraatarmere mix.
  • Artipur Fjord desem: Dit donker en stoer gevuld broodje bevat verschillende soorten granen, zaden en kruiden zoals zonnebloem-pitten, soja en lijnzaad. Daarnaast geeft de toevoeging van desem het brood een extra karakteristieke smaak. De smaakvolle vulling van hazelnoten, bitterkoekjes en cranberry’s maakt het brood helemaal af.
  • Artipur Fjord broodstengels: Een smaakvol tussendoortje  of lekker bij de borrel. Deze smaakvolle, compacte meergranenstengel bevat verschillende soorten granen, zaden en kruiden zoals zonnebloem-pitten, soja en lijnzaad. De broodstengels lenen zich uitstekend voor een smaakvolle vulling.
  • Artipur Fjord Lampion: Dit donker en stoer gevuld broodje bevat verschillende soorten granen, zaden en kruiden zoals zonnebloem-pitten, soja en lijnzaad. Dit brood is gevuld met  hazelnoten, halve amandelen, rozijnen en cranberry’s.

Wilt u meer weten over Artipur Fjord, klik dan hier.