Meneba haalt het beste uit graan

T65 Tradition Française

T65 Tradition Française is de perfecte bloemsoort voor de bereiding van een zelfgemaakte traditionele desem. Met de dosering van deze desem kan worden gevarieerd, 5% tot 40% afhankelijk van het recept. Zelfgemaakte desem kan ook worden ingezet bij reguliere grootbroodbereiding zoals wit-, bruin-, volkorenbrood, in combinatie met de gebruikelijke hoeveelheid broodverbetermiddel. Dit geldt ook voor de toepassing op het assortiment luxe brood, zoals zacht kleinbrood, gevuld groot- en kleinbrood. Adviesdosering is dan 2% tot 4%.

Desem op basis van T65 Tradition Française in combinatie met een artisanale verwerking zorgt voor een onderscheidend broodassortiment. De broden worden gekenmerkt door:

  • een rustieke bakaard
  • lekker aroma met een authentieke broodgeur en -smaak
  • stevige en krokante korst
  • spekkige en malse kruim
  • mooie en open structuur
  • stevige maar toch prettige eeteigenschappen.

    

Met desem op basis van T65 kan een assortiment authentiek Frans brood worden gebakken, zoals:

  • Baguette
  • Pain Couronne
  • Boule
  • Bâtard
  • Ficelle
  • Petit Pain
  • Pistolet

Maar ook Pain aux Céréales waarbij desem wordt gebruikt in combinatie met meergranenmixen.

Een productspecificatie vindt u op Specsplaza.

 

Klik hier voor de recepten van T65 Tradition Française

 

Meer weten?

Neem contact op met Meneba

010 - 423 89 11

Neem contact op

Meneba in beeld